lunes, 15 de agosto de 2011

REUNIÓ DE BLOGGERS A BIGUES

ACTA DE LA REUNIÓ



Bé, com tots sabeu el divendres a la tarda, dia 12 d’agost 2011, es va fer una reunió d’amics a casa la Marisa monitora de Informàtica del Casal de Bigues i Riells.
Havíem de ser, més o menys, la gent que vam estudiar amb la Sra. Vara o altres monitores que vàrem tenir per la diferencia d’hores o dies on es feien els cursos.
Tot coordinat sempre, per la Sra. Victòria Maldonado ja jubilada en aquests moments de totes aquestes tasques, però que tot i això va assistir a la reunió. Victòria, rep un fort agraïment per part de tots.

L’amfitrió de la reunió va ser la Marisa, la qual ens va delectar amb un berenar, ampliat pels pastissos i altres coses que els convidats van aportar.

Abans de posar-nos a taula vam passar llista enyorant els que no hi havien pogut ser per causes diverses i sobre tot per ser temps de vacances.

La reunió es va començar a les 18h. ja que tothom va ser molt puntual i érem.
· Victòria Maldonado, coordinadora del grup
· Joan Joher, del Casal de Mollet
· Viqui Mulet, del Casal de Sant Feliu de Codines. Acompanyada pel seu espòs
· Marcel·la Rebordós, col·laboradora de Informàtica, Català i aviat Blogguista. El seu marit també la va acompanyar.
· Marisa Nicollet, del Casal de Bigues i Riells, la qual molt amablement ens va oferir la seva casa i d’aquesta manera poder tornar-nos a veure.

Feia temps que la Marisa es va oferir convidar els monitors dels altres Casals a que veiessin el Casal de Bigues. Tal com ho havien fet els altres Blogguistes amb el seus Casals en altres moments, però a Bigues no s’havia pogut fer per causa d’obres en el recinte. Llavors, la Sra. Carolina regidora de cultura en aquell moment va optar per esperar a que tot fos acabat.

Hem d’esmentar que vam trobar molt a faltar i vam anomenar a la gent de varis Casals entre ells: Salvador de Vilanova del Camí, Silbyna, en Ramon de Vilassar, en Domènech, Caballo...Bé la llista va ser més llarga.

Vam remarcar a la Sra. Victoria Maldonado que al no seguir els cursos què la Diputació de Barcelona ens regalava, havíem quedat tots una mica estancats.
Llavors ella ens va recordar una adreça, en la qual podríem seguir alguna altre formació què ens pogués ser eficaç per poder transmetre als nostres alumnes dels nostres respectius Casals.

Pel qui l’interessi és: “Cibernarium. com de Barcelona"

Suposo que la Victòria deurà posar més Wbs d’aquests temes al blog matriu. Si us interessa estigueu atents.

Vam també comentar diferents problemes que els presents teníem amb els nostres Blogg i la diferencia que hi ha entre els correus: Yahoo o Gmail etc.

Viqui Mulet ens va parlar d’una pàgina web però no ens va facilitar l’adreça.

Vam parlar de la feinada que hem tingut per personalitzar les nostres firmes, en el correu.


Una referència lloable va ser la d’en Joan Joher, va dir: que la firma personalitzada feta en el correu Hotmail costa menys de posar que en el gmail.

Seguint amb la conversa dels Blogs van anar a parar, a dissenydeBlog i com introduir-hi coses noves.

Entre totes aquestes opinions com en tota reunió, també van sorgir altres temes aliés a l’ordinador, els quals junt amb el berenar van acabar per treure aquell sentiment de “morrinya” que tots teníem.

Al que si va quedar clar i coincidint amb la jubilació de Victòria Maldonado que de moment la Diputació de Barcelona no té pensaments de fer-nos nous cursos.

Aquí es va tancar la sessió, l’hora de tancament no la podem precisar, ja que van entrar a veure la casa de la Marisa. Si és segur, que ningú va arribar a casa seva abans de les 22h.

Gràcies a tots els assistent i una abraçada pels que no van poder venir

Bon estiu, aquest blog romandrà tancat fins que tornem a començar les classes en el Casal.

MARISA, 15/08/2011


Reconec que vam fer una fallida monumental, NO vam fer cap foto i això que teniem entre nosaltres una persona experta amb el tema. La Viqui Mulet fa unes fotos fantàstiques. Bé la propera reunió sortirà millor.

No hay comentarios: