domingo, 14 de septiembre de 2008

VIATGE D'ESTIU
VIATGE D’ESTIU

Sé que ja ha passat el dia de fer la feina d’estiu, manada per la nostra coordinadora Sra. Victoria. Tema: Vacances, unes 25 ratlles i posar-hi una foto autentica o vídeo.

Malgrat que és tard, els de Bigues i Riells farem la feina amb l’excusa de sempre i que és ben certa “ELS NÉTS”. Mireu que en ocupen d’hores aquesta canalla!!!!!
Allà on estiguis quan hi són ells, acabes tan esgotat que passes del Blog i de tot el que t’envolta.

Bé, el nostre tema és curt, si més no curiós:

Com cada any hem de partir les vacances en tres parts: França on hi ha la meva família, Andalusia on hi ha la família d’en Simeó i la resta com deia amb els néts.

Aquest any els dies de Andalusia vaig descobrir una cosa curiosa: Andalusia ja coneix el “Pa amb tomàquet”.

En molts llocs on vam anar ens el van oferir i per cert amb una personalitat exquisida doncs el serveixen així: el pa torrat per una banda i un petit bol d’autèntic tomàquet rallat el qual tu et tens que estendre per sobra del pa amb una cullereta. Ah, m’oblidava!!! També hi posen un altre bol petit amb autèntic “all i oli.

La foto adjunta és la estació de tren antiga de Serón. És el poble on hi resideix encara, part de la família.

Ara el tren ja no hi arriba, però això és una historia per un altre dia.

MARISA I SIMEÓ, 14/9/08

2 comentarios:

linda dijo...

!OLA! MARISA AT FELICITO PER EL TEU DESCOBRIMENT , PRO JO QUE SOC DE , PUEBLONUEVO DE CORDOBA, CUAN VAIG VENI, A BARCELONA, A CASA MEVA JA ES MENJABE EL PA AMB TOMAQUET I DE AIXO EN FA 50 AYN, PRO MA GRADE MOL SENTILO, HARA , AMB PORTES MOLS RECORDS , QUE JA I BIA OBLIDAT, UNPETO MOLFORT. FILI

linda dijo...

Hola soc linda ,habants hos he fet un comentari al vostre treball de vacances, sembla ser que no ha surtit publicat,espero que axi sigut del vostre agrat .Agraexo que me habeu fet memoria de les meves arrels i que fa 50 anys ja menxabem pa ham tomaquet.Salutacións linda