miércoles, 21 de noviembre de 2007

TOTS AL COLE

La última classe de “i tu, per què no? Que ha estat impartint la Diputació de Barcelona, vam fer un exercici el qual ens va fer descobrir certes mancances que hi havien entre algunes persones i que es va trobar una solució.
El exercici era desenvolupar: “l’arrel d’una causa o problema i posar-hi solució”.

Una de les coses que ens va cridar l’atenció era que algunes persones no sabien escriure o llegir el català correctament, feien faltes i tot el conjunt, els hi va dificultar entrar per complert en la tasca de poder manegar i comprendre l’ordinador, que és d’això el que és tractava. Aquesta manca de domini de la llengua, ha comportat que moltes persones hagin abandonat el programa, doncs als hi ha creat una certa dificultat.

La solució que es va trobar a classe, desprès de escoltar diferents opinions, va ser que un de nosaltres de cada casal, pogués ensenyar a escriure el Català sense faltes. Fent aquestes classes prèvies, es podria entrar a manegar l’ordinador amb menys dificultat .

Us comuniquem que la gent de Bigues ho em posat en pràctica, el dilluns dia 26 de Novembre comencem les classes per persones que s’han interessat en la idea. O sia, que si alguna persona de qualsevol casal, ho te fàcil per poder-hi assistir, serà benvinguda. Ho farem a partir de quarts de dotze fins la una del mig dia.
A Déu amics, fins a la propera.
Una col·laboració de:
MARISA

No hay comentarios: